Bestuur

Het bestuur van De Lekzoomruiters bestaat uit vijf bestuursleden. Ons bestuur bestaat uit algemeen bestuursleden en een voorzitter.

Wim van Dommelen - Voorzitter

Ik ben Wim, 64 jaar en woonachtig in Culemborg. De omgang met paarden zit al heel lang bij ons in de familie en toen ik 8 was ben ik paardrijlessen gaan volgen. Uiteindelijk heb ik fanatiek dressuur gereden, gesprongen, ben ik een instructeursopleiding gaan volgen en heb les gegeven en ik ben gaan jureren. Mu rijd ik zelf niet meer maar ben nog wel zeer actief in de paardensport. Ik ben sinds augustus 2016 voorzitter van de vereniging en heb gekozen voor deze rol omdat ik hoop dat ik met mijn ervaring de club kan ondersteunen. Wel heb ik een vurige wens en die is dat we samen een gezellige en mogelijk een grote club mogen vormen.'

 

 

Symona Ganzeman-Streef - Algemeen bestuurslid

Ik ben Symona Ganzeman-Streef. Vanaf de begin jaren `90 ben ik lid van PSV de Lekzoomruiters.
Vanaf mijn 9e jaar rijd ik al pony en later paard. Recreatief rijden vind ik heerlijk, crossen door de bossen en lange buitenritten door de Betuwe.  Maar ook ben ik actief in het rijden op wedstrijden. Met Jetske Teatke P. rijd ik L2 dressuur onder het zadel en aangespannen klasse M.
Vanaf 1996 tot 2006 ben ik secretaris geweest van onze vereniging.  Al enige jaren verzorg ik het secretariaat van onze menclub.  Nu ben ik weer terug als algemeen bestuurslid.
De Lekzoomruiters is een rijvereniging,  waar men sfeer en saamhorigheid belangrijk vindt.
Ook ik als algemeen bestuurslid vindt het clubgevoel een belangrijk onderdeel  van mijn functie.

Om contact op te nemen met Symona: stuur een mail naar voorzitter@lekzoomruiters.nl

 

 

Wim Stol - Penningmeester

Van 1967 tot 1982 heb ik pony en paard gereden bij de Lekzoomruiters. Het meest genoot ik van de gezellige sfeer en de streekwedstrijden, die toen nog de hele dag in beslag namen. Dressuur, springen en 4- of 8 tallen. Na dat ik gestopt was met rijden, altijd wel contact gehouden, zij het summier. Eind 2015 gevraagd voor functie van penningmeester. Leek mij wel leuk om weer wat meer bij de vereniging betrokken te raken en zodoende mag ik nu vanaf dit jaar functie van penningmeester uitvoeren.

Om contact op te nemen met Wim: stuur een mail naar: penningmeester@lekzoomruiters.nl

 

 

Inge Koolmees - Secretaris

Ik ben Inge Koolmees en ik ben sinds 2010 bestuurslid binnen de vereniging van de Lekzoomruiters en ben de secretaris. Sinds 2010 woon ik in Culemborg en heb ik de luxe een eigen paard genaamd 'Didallisto' te mogen hebben! Via mijn vriend, Kees van Eck, ben ik bij de Lekzoomruiters terecht gekomen. De lekzoomruiters is een leuke vereniging waar iedereen elkaar kent en je jezelf kunt zijn! Dit is voor mij de voornaamste reden dat ik bij Lekzoomruiters ben gaan rijden. Daarnaast is het fijn dat er een binnen en buitenbak is en er twee lessen zijn per week bij de paarden. Ik ben al vrij snel in het bestuur terecht gekomen omdat de toenmalige voorzitster, Anneke Takke, mij gevraagd had en ik dit wel een mooie manier vond om Culemborg en de vereniging beter te leren kennen. Ik rij recreatief en af en toe start ik een wedstrijd.

Om contact op te nemen met Inge: stuur een mail naar: secretaris@lekzoomruiters.nl.


 

 

Greet van Zanten van Meeteren - Algemeen bestuurslid

Ik ben Greet van Zanten v. Meeteren. In 1965 ben ik lid geworden van de lekzoomruiters.Mijn ouders waren al lid vanaf de oprichting in 1945.
Ik ben dus zo'n beetje opgegroeid met de lekzoomruiters. Op de ponyclub heb ik de eerste beginselen van het paardrijden geleerd. Nu
ben ik nog steeds actief in de paardensport, met mijn zelf gefokte paard Alinda ll rijd ik in de Z2 dressuur.
Vanaf 1980 tot 1990 heb ik ook verschillende functies gehad in het bestuur en technische commisie, en ik ben jaren wedstrijdsecretaresse geweest.
Nu ben ik dus weer terug in het bestuur als algemeen bestuurslid. Ik hoop wel dat er wat jonge leden bij komen in het bestuur, want dat is toch onze
toekomst. Om contact op te nemen met Greet: stuur een mail naar bestuurslid@lekzoomruiters.nl

Edna Vermeulen - Algemeen bestuurslid

Ik ben Edna, en woonachtig in Culemborg. Het Pennymeisje in mij is pas rond m’n 30ste echt ontploft. In de jaren daarvoor heb ik met pauzes af en aan rijlessen gevolgd op de manege. Na een aantal bijrijdpaarden heb ik sinds een aantal jaren mijn eigen paard Flint. Met Flint rij ik voornamelijk dressuur, maar ook maken we graag een buitenrit (bijvoorbeeld een Ride en Run). Ik vond het logisch om lid te worden bij de club in de plaats waar in ik woon. Ik werk in Amsterdam bij een familiebedrijf wat investeert in vastgoed op A1 locaties zowel Nationaal als Internationaal. Als PA zorg ik ervoor dat de dag van mijn werkgever optimaal verloopt.' Om contact op te nemen met Edna: stuur een mail naar bestuurslid@lekzoomruiters.nl.