Lid worden

De Lekzoomruiters is een leuke en gezellige vereniging. Lid worden van onze vereniging kan altijd! Als lid met of zonder paard/pony of als donateur, het maakt niet uit. Heb je na het lezen van onderstaande informatie nog vragen, neem gerust contact op met een van de bestuursleden! 
 

Proefles
Ben je in het bezit van een paard/pony, kun je altijd een proefles komen nemen, voor zowel dressuur, springen of mennen. Neem hiervoor contact op met het secretariaat van onze vereniging. Heb je na de proefles interesse om lid te worden, dan kun je een aanmeldingsformulier invullen. Voor meer informatie over het lesprogramma en de andere activiteiten, klik hier

Gebruik accommodatie
Als je lid bent (uitgezonderd donateur) kun je vrij gebruik maken van de accommodatie. Let er hierbij wel op, dat er een aantal regels aan het gebruik van de bak verbonden zijn (klik hier)

Startpas
Een startpas kan je aanvragen bij de KNHS, nadat je je aangemeld hebt bij De Lekzoomruiters en een lidmaatschapsnummer van de KNHS hebt ontvangen. 
Kijk voor meer informatie op www.knhs.nl. 

Tarieven
De vereniging heeft verschillende soorten lidmaatschappen. Klik hier voor het bekijken van de mogelijkheden en de lidmaatschapskosten.  

Bar- en schoonmaakdienst
Alle leden (donateurs uitgezonderd)
 dienen bar- of schoonmaakdienst te vervullen. Dit zodat elke lesavond of activiteit de barbezetting geregeld is!

Lid worden of lidmaatschap wijzigen? 
Wil je graag lid worden? Of je lidmaatschap wijzigen? Vul dan een van bovenstaande formulieren in. 

Of vind je het leuk gewoon een keer bij een activiteit te komen kijken? Of je als vrijwilliger aan te melden? Dat kan! Neem gerust contact op met het bestuur.